Comedy Show: Bert Kruismans

Comedy night met Bert Kruismans

De Comedy Show met Bert Kruismans was meer dan geslaagd. Graag bedanken we onze sponsors, de vrijwilligers, allen die een ticket hebben gekocht en niet te vergeten: alle aanwezigen! Samen hebben jullie ervoor gezorgd dat het een fantastische avond werd.

Het Fonds Alexine Clarysse heeft gisteren met trots een cheque van wel 25 000 euro kunnen overhandigen aan The Anticancer Fund. Samen zullen we bespreken welk onderzoek we dit jaar zullen steunen. Het onderzoek zal alvast met kinderkankeronderzoek te maken hebben.

affiche B2 thomas smith PRINT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s