Schenk je rostjes-actie

Schenk je rostjes

De Rostjesactie tussen 25 april en 30 juni 2016 was een groot succes. Met de medewerking van verschillende bedrijven in Oostkamp zijn we erin geslaagd om 173892 gram in kleingeld te verzamelen. Hartelijk bedankt hiervoor!

De onderneming die per werknemer gemiddeld het grootste gewicht heeft binnengebracht, is BVBA Vanhauwaert gebr.. Om jullie voor de fantastische bijdrage nog eens te bedanken, geven we jullie graag een heerlijk pak friet en een drankje cadeau. Hiervoor kunnen we rekenen op de steun van het Oostkampse bedrijf De feestdis en Brouwerij Van Steenberge.

affiche A3 front Schenk je rostjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s